Hover on image to enlarge

Goodyear Wrangler MT/R ( LT235/85 R16 114/111Q 8PR, POR ) MDCO3-R-400595

MDCO3-R-400595
in stoc
1197.21 lei
+

Comenzile plasate pe site sunt tratate cu prioritate.

Comanda minima 25 lei Livrare prin curier - de la 19 lei Call Center L-V: 08.00 - 20.00 ; S: 08.00 - 16.00
Descriere

O anvelopă a vehiculelor de teren extreme creată să poată ajunge oriunde ș i să depăș ească orice obstacol. Cu un model de bloc special pentru tracț iune ș i aderenț ă suplimentară, precum ș i tehnologie Dura-wall pentru protecț ie împotriva puncț iilor laterale. MT/R este ideală pentru conducerea vehiculelor de teren.

Tracţiune agresivă pe teren ud sau cu zăpadă. Bucuraţi-vă de şofatul pe teren neasfaltat, în condiţii meteo extreme. Wrangler MT/R utilizează margini de aderenţă şi un compus complex de silică pentru a menţine tracţiunea pe teren ud şi acoperit cu zăpadă.

Aderenţă robustă, chiar şi în noroi adânc. Deplasaţi-vă pe teren accidentat cu o suprafaţă de rulare concepută să elimine noroiul şi să creeze aderenţă fermă pe sol. Modelul suprafeţei de rulare asigură tracţiune fermă şi consecventă pe suprafaţa drumului.

Risc redus de perforare. Nu vă îngrijoraţi că aţi putea perfora anvelopele pe teren necunoscut. Tehnologia Dura-wall ranforsează suplimentar pereţii laterali ai anvelopei, ajutând la prevenirea perforărilor.

Va recomandam